By , 19:32

KOCKÁZAT ELEMZÉS A LEGKORSZERŰBB POLIGRÁF ALKALMAZÁSÁVAL

A gazdasági és társadalmi élet változása, a közbiztonsági helyzet instabilitása vezet arra, hogy napjainkban egyre nagyobb szerepet kap az információ és a vagyon megóvása, ezen belül is azok technikai védelme. A korszerű biztonsági berendezések azonban nem védenek meg, attól az akaratlan, vagy szándékos károkozástól, amit munkatársaink, okoznak, illetve figyelmetlenségükkel okozhatnak vállalkozásaink számára. ( Humán kockázati tényezők).

Komplex vagyonvédelemről akkor beszélünk, amikor egy adott vagyonvédelmi feladathoz, a mechanikus, az ellenőrzött élőerős, és az elektronikus vagyonvédelmi eszközök megfelelő arányban kerülnek alkalmazásra.

Elmondható és megállapítható, hogy a hatékony vagyonvédelem csak komplex módon biztosítható. Vajon tudjuk-e ellenőrizni, vagy nyomon követni, hogy üzleti titkaink jó kezekben vannak? Illetve alkalmazottaink nem ? saját zsebre? dolgoznak. Szakembereink segítségével létrehoztunk egy módszert, amelyet több évtizede alkalmazunk , és tapasztalataink alapján mondhatjuk, hogy az időszakos, poligraphias ellenőrzéseknek kifejezett visszatartó ereje van, illetve tudatosabb és megfontoltabb viselkedést alakít ki a munkatársakban. Az általunk ajánlott pszichológiai vizsgálómódszerek segítségével, Ön a vállalkozása számára a megadott kritériumoknak legmegfelelőbb és legmegbízhatóbb embert tudja kiválasztani az adott beosztásra.

Poligrafias ellenőrzésekkel tovább csökkentheti a személyiségben rejlő kockázati tényezőket, illetve a rendszeres ellenőrzéssel elkerülheti, hogy megkárosítsák.

Magyarszágon a legmodernebb készülékkel rendelkezünk, amely nyolc fiziológiai paraméter mérésével tökéletesíti a vizsgálóeljárást. (Mellkasi és hasi légzés, vérnyomás változás, GBR, hang-analízis, mozgásérzékelés, perifériás erek áteresztő képességének vizsgálata, valamint a videofelvételek viselkedés lélektani elemzése.)

Szakembereink több évtizedes gyakorlattal rendelkező magánnyomozók, humán menedzserek, illetve klinikai szakpszichológusok. Amit még a vizsgálatról feltétlenül tudni kell ! A vizsgálat alapelve az önkéntesség. A vizsgált személy aláír egy nyilatkozatot melyben vállalja az önkéntes közreműködést, és kijelenti, hogy megismete a vizsgálat célját és a feltett kérdéseket. A vizsgálat eredményét az érintett beleegyezésével és felhatalmazásával csak a megrendelőnek adjuk át.

Kinek ajánljuk ezt a módszert?

Szállítmányozási Cégeknek, Logisztikai Központoknak
Pénzintézeteknek
Biztosító Társaságoknak
Informatikai Szolgáltatóknak Vállalkozásoknak
Idegenforgalmi, Vendéglátó és Szállodai Szolgáltatást Végzőknek
Külföldi Befektetők Magyarországon Működtetett Vállalkozásainak
Valamint mindazoknak, akiknek fontos a sikeres és gördülékeny üzletmenet, az üzleti információk védelme, a konkurencia kizárása valamint a belső bizalom megteremtése.

Vissza

copyright 2012 Simon Magánnyomozó iroda weboldalkészítés: Weboldal készítés, Webtárhely szolgáltatás, domain, tárhely, weboldal, programozás, webfejlesztés, informatikai szolgáltatások