By , 12:06

Magánnyomozó munkámban elsődleges szempont a diszkréció, a megbízó védelme, ezért biztosan megérti Kedves Olvasó, hogy nem tudom munkáim eredményét konkrét példákkal szemléltetni. De hogy a bizalmába fogadjon és megismerjen, néhány eset, amire büszke vagyok.

  • Eredményesen oldottam meg egy kisgyermek láttatását, amely egy család nyugalmát jelentette.
  • Sikerült beszereznem külföldről DNS mintát azonosítás, illetve kizárás érdekében, amely egy kétségbeesett anya nyugalmát biztosította.
  • Segítséget nyújtottam addictológus közreműködésével egy drog-fogyasztó leszoktatásában, amely egy fiatalember kisiklott életét állította helyre.

Magánnyomozó feladat elvégzését mind magánszemélyek, mind egyéb, mint biztosítók, önkormányzatok, kis és nagy vállalkozások számára is végeztem az elmúlt időszakban. Büszkén oszthatom meg Önnel, hogy dolgoztam már külföldi magánnyomozó iroda munkatársaival, ami igazán izgalmas, érdekes és nem utolsó sorban eredményes magánnyomozó munka volt.

Az egyik legnagyobb élményt jelentette számomra egy olyan megbízás, amelyet külföldön végeztem. A magánnyomozó munka végrehajtása igazából mindegy, hogy itthon vagy más országban történik, a módszer, a metodika ott is ugyan az, azonban mégis teljesen más. A városismeret, a közlekedési morál, a kommunikációs nehézségek, illetve az idegen környezetből adódó megpróbáltatások mind megnehezítik a feladat megoldást, de sikerült áthidalnom és bizton mondhatom, hogy jó munka volt, közel két héten keresztül.

Kezdetben természetesen más módszerekkel “magánnyomoztunk”, hiszen a technika, az informatika az utóbbi időben fejlődött ilyen mértékűvé. A régi fényképezőgépeket felváltották a digitális technikák, és ma már az eltévedés lehetősége is kizárt a GPS útbaigazítása okán. A jó magánnyomozó a munkát videofelvétellel rögzíti, ami kis idő elteltével a megbízó számítógépén található. Így a további feladatok azonnal elvégezhetők, megbízóink azonnal reagálhatnak, tehát az idő nem befolyásolhatja az eredmény kimenetelét.

Most szeretném felsorakoztatni azokat a technikákat, amelyekkel a Simon Magánnyomozó Iroda dolgozott, és manapság dolgozik. Kérem, vessen a technikai bemutató című menüpontra néhány pillantást, érdemes kicsit visszatekinteni az időben és ámulni hová is fejlődött a technika.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem, látogasson el a sztorik menüpontra is ahol olyan, konkrét történeteket mesélek el, amelyek magánnyomozás során történtek meg velem. Történeteim szereplői, vagy a benne résztvevő alanyok, avagy témák, lehetséges, hogy az Ön illetve Önök számára is ismerősök lehetnek.

copyright 2012 Simon Magánnyomozó iroda weboldalkészítés: Weboldal készítés, Webtárhely szolgáltatás, domain, tárhely, weboldal, programozás, webfejlesztés, informatikai szolgáltatások