By , 14:40

Adat megállapítás, háttér információ

Az ország minden területére kiterjedően információt tud szolgáltatni a Sbimon magánnyomozó iroda, kereskedelmi és szolgáltató cégek, egyéni vállalkozások, valamint magán személyek vonatkozásában. Magánnyomozás keretén belül, cégbírósági adatokat 24 órán belül módunkban áll megszerezni. Végezzük fizetőképesség ellenőrzést és a cég “előéletének” vizsgálat. Megállapítjuk, hogy az érintett, milyen más vállalkozással/okkal áll kapcsolatban, az üzleti életben milyen módon képviseli a korrektséget.

Munkatársak ellenőrzése: Megbízhatósági vizsgálat: Üzleti titkok kiszivárogtatásának vizsgálata

A Simon magánnyomozó iroda végzi, cégen belül az alkalmazottak betöltött státuszának illetve megbízhatóságának megállapítását. Magánnyomozás során feltérképezzük a belső viszonyokat, bizalmatlanság, inkorrektség illetve információ kiszivárogtatása esetén, a törvények betartása mellett lebonyolítjuk annak hathatós – szükség esetén technikai – kiszűrését. Amennyiben az információ kikerülésének gyanúja fenn áll, úgy megállapítjuk annak kikerülési útját, módját, okát, felderítjük a hozzá bizonyíthatóan kapcsolható személyeket. A bizonyítékok összegyűjtésénél gondosan ügyelünk arra, hogy az a későbbi, esetleges igazságszolgáltatási eljárások során megfelelően támassza alá az elkövetési magatartást, de ne képezzen további információ kiszivárgást, valamint ne okozzon további veszteséget a sértett fél számára. Hogy hasonló eset ne fordulhasson elő, kidolgozzuk a további megelőzési és védelmi projectet. Irodánk a bűnmegelőzésben jártas képzett magánnyomozó szakemberekből tevődik össze.

Konkurenciával szembeni fellépés

A konkurencia tevékenységének pontos megismerése egy sarkalatos pontja a vállalat fejlődésének. Ezeknek az információknak a szakszerű felkutatása, begyűjtése és elemzése, olyan eddig ismeretlen területeket mutathat meg a vállalatnak, melyeken jelentős piaci előrelépést jelent. Ma a vállalatok még nem fordítanak figyelmet az információkiáramlás tudatos szűrésére. Sok olyan kiskaput hagynak nyitva, melyeken keresztül ellenőrizetlenül áramlik ki a bizalmas információ a konkurencia felé.

Magánnyomozó Iroda olyan technikák alkalmazásával szeretne segítséget nyújtani, amely hatékonyan akadályozza meg az üzleti adatok kijutását, gátolva hogy azt a konkurencia felhasználja. Magánnyomozás során információt szerez be a versenytársakról, amely segítségével pontos képet kaphat a konkurens cégek korrektségéről, marketingprogramjáról, üzletpolitikájáról.

Hamis termékek forgalmazása felderítése

Az üzleti és kereskedelmi területeken egyre gyakoribb, hogy az üzletekben, piacokon hamis termékek illetve hamisított áruk kerülnek forgalomba. A forgalmazók érdeke és törekvése e tendencia csökkentése illetve visszaszorítása. A Simon Magánnyomozó Iroda ehhez tud hathatós segítséget nyújtani, próbavásárlással illetve mintavásárlással, árurendeléssel. Magánnyomozás során folyamatosan figyelemmel kísérjük az árusító helyek feltöltését, az áru mozgatását, illetve deponálását. Piacokon és üzletekben a magánnyomozó által kialakított információs rendszereken keresztül képet kaphatunk az üzleti kapcsolataikról, szállítóikról, potenciális vevőkörükről. Az igényeknek megfelelően magánnyomozás során dokumentáljuk a tevékenységet, és realizálás esetén segítséget nyújtunk a szakhatóságoknak.

copyright 2012 Simon Magánnyomozó iroda weboldalkészítés: Weboldal készítés, Webtárhely szolgáltatás, domain, tárhely, weboldal, programozás, webfejlesztés, informatikai szolgáltatások