By , 15:00

“Az ember már ősidők óta megfigyelte más személyek mozgását, magatartását, és ez a tevékenysége egyre fejlődött, tökéletesedett. Természetes, hogy vannak fontos pillanatok, találkozók, vagy események, amelyekre a mai modern ember kíváncsi.

Az ember sok mindent elhisz, amit mondnak, esetleg sejt vagy megérez valamit, de igazán csak azt tartja hitelesnek, amelyet a saját szemével lát.

Másokat megfigyelni nem egyszerű feladat, mert mindezt úgy kell végrehajtani, hogy a megbízó érdekeit szolgálja, de a célszemély ne érzékelje az ellenőrzés tényét, és mind emellett, a módszer elérje az eredményt. Nem csupán követésről van szó, hanem folyamatos, több ember összehangolt munkája során megvalósított totális ellenőrzéséről. Ahogy a bemutatkozónkban is megfogalmaztuk, rendelkezünk speciális képzettséggel, konspiratív metodikával, megcélozzuk a lehetetlent is. Egy összeszokott, rugalmas, impulzív csapattal megoldjuk a legnagyobb kihívást is. Csapatunk azért is speciális, – és ez mindenképpen előny – mert női munkatársai is vannak. Gondolt Ön arra, hogy egy nő követi, vagy megfigyeli Önt egy gépkocsiból, vagy egy étteremben? Játsszon el a gondolattal!

Ami a legfontosabb az Ön számára; a megfigyelés díját mindig az adott feladat határozza meg. Ha a Megbízó úgy gondolja, hogy néhány óra alatt, esetleg fél, vagy több nap alatt kívánja igénybe venni szolgáltatásunkat, mi alkalmazkodunk ehhez. A díj megfizethető, a feladat teljesíthető, amennyiben helyesen kiválasztjuk a legoptimálisabb időszakot, amelyben bekövetkezik a vélt esemény.

Jókor kell jó helyen lenni !” „Mi ott leszünk !”

copyright 2012 Simon Magánnyomozó iroda weboldalkészítés: Weboldal készítés, Webtárhely szolgáltatás, domain, tárhely, weboldal, programozás, webfejlesztés, informatikai szolgáltatások