Cég információk

Az ország minden területére kiterjedően információt tud szolgáltatni a Simon Magánnyomozó Iroda, kereskedelmi és szolgáltató cégek, egyéni vállalkozások, valamint magán személyek vonatkozásában is. Kérem gördítsen lejjebb, hogy megismerhesse cégeknek szóló szolgáltatásainkat.
Horváth Simon és Simon Erika

Adat megállapítás, háttér információ

Az ország minden területére kiterjedően információt tud szolgáltatni a Simon Magánnyomozó Irodakereskedelmi és szolgáltató cégek, egyéni vállalkozások, valamint magán személyek vonatkozásában. Magánnyomozás keretén belül, cégbírósági adatokat 24 órán belül módunkban áll megszerezni. Elvégezzük a fizetőképesség ellenőrzést és a cég “előéletének” vizsgálatát. Megállapítjuk, hogy az érintett milyen más vállalkozásokkal áll kapcsolatban, az üzleti életben milyen módon képviseli a korrektséget.

Munkatársak ellenőrzése, megbízhatósági vizsgálat, üzleti titkok kiszivárogtatásának vizsgálata

Simon Magánnyomozó Iroda elvégzi cégen belül az alkalmazottak betöltött státuszának illetve megbízhatóságának megállapítását. Magánnyomozás során feltérképezzük a belső viszonyokat, bizalmatlanság, inkorrektség illetve információ kiszivárogtatása esetén, a törvények betartása mellett lebonyolítjuk annak hathatós – szükség esetén technikai – kiszűrését. Amennyiben az információ kikerülésének gyanúja fenn áll, úgy megállapítjuk annak kikerülési útját, módját, okát, felderítjük a hozzá bizonyíthatóan kapcsolható személyeket. A bizonyítékok összegyűjtésénél gondosan ügyelünk arra, hogy az a későbbi, esetleges igazságszolgáltatási eljárások során megfelelően támassza alá az elkövetési magatartást, de ne képezzen további információ kiszivárgást, valamint ne okozzon további veszteséget a sértett fél számára. Hogy hasonló eset ne fordulhasson elő, kidolgozzuk a további megelőzési és védelmi projektet. Irodánk a bűnmegelőzésben jártas képzett magánnyomozó szakemberekből tevődik össze.

Konkurenciával szembeni fellépés

A konkurencia tevékenységének pontos megismerése egy sarkalatos pontja a vállalat fejlődésének. Ezeknek az információknak a szakszerű felkutatása, begyűjtése és elemzése, olyan eddig ismeretlen területeket mutathat meg a vállalatnak, melyeken jelentős piaci előrelépést jelent. Ma a vállalatok még nem fordítanak figyelmet az információkiáramlás tudatos szűrésére. Sok olyan kiskaput hagynak nyitva, melyeken keresztül ellenőrizetlenül áramlik ki a bizalmas információ a konkurencia felé.

Magánnyomozó irodánk olyan technikák alkalmazásával szeretne segítséget nyújtani, amely hatékonyan akadályozza meg az üzleti adatok kijutását, gátolva hogy azt a konkurencia felhasználja. Magánnyomozás során információt szerez be a versenytársakról, amely segítségével pontos képet kaphat a konkurens cégek korrektségéről, marketingprogramjáról, üzletpolitikájáról.

Hamis termékek forgalmazása felderítése

Az üzleti és kereskedelmi területeken egyre gyakoribb, hogy az üzletekben, piacokon hamis termékek illetve hamisított áruk kerülnek forgalomba. A forgalmazók érdeke és törekvése e tendencia csökkentése illetve visszaszorítása. A Simon Magánnyomozó Iroda ehhez tud hathatós segítséget nyújtani, próbavásárlással illetve mintavásárlással, árurendeléssel. A Magánnyomozás során folyamatosan figyelemmel kísérjük az árusító helyek feltöltését, az áru mozgatását, illetve deponálását. Piacokon és üzletekben a magánnyomozó által kialakított információs rendszereken keresztül képet kaphatunk az üzleti kapcsolataikról, szállítóikról, potenciális vevőkörükről. Az igényeknek megfelelően magánnyomozás során dokumentáljuk a tevékenységet, és realizálás esetén segítséget nyújtunk a szakhatóságoknak.