Kockázat elemzés a legkorszerűbb poligráf alkalmazásával

A gazdasági és társadalmi élet változása, a közbiztonsági helyzet instabilitása vezet arra, hogy napjainkban egyre nagyobb szerepet kap az információ és a vagyon megóvása, ezen belül is azok technikai védelme. A korszerű biztonsági berendezések azonban nem védenek meg, attól az akaratlan, vagy szándékos károkozástól, amit munkatársaink, okoznak, illetve figyelmetlenségükkel okozhatnak vállalkozásaink számára (Humán kockázati tényezők).

Komplex vagyonvédelemről akkor beszélünk, amikor egy adott vagyonvédelmi feladathoz, a mechanikus, az ellenőrzött élőerős, és az elektronikus vagyonvédelmi eszközök megfelelő arányban kerülnek alkalmazásra.

Elmondható és megállapítható, hogy a hatékony vagyonvédelem csak komplex módon biztosítható. Vajon tudjuk-e ellenőrizni, vagy nyomon követni, hogy üzleti titkaink jó kezekben vannak? Illetve alkalmazottaink nem “saját zsebre” dolgoznak. Szakembereink segítségével létrehoztunk egy módszert, amelyet több évtizede alkalmazunk, és tapasztalataink alapján mondhatjuk, hogy az időszakos, poligráfos ellenőrzéseknek kifejezett visszatartó ereje van, illetve tudatosabb és megfontoltabb viselkedést alakít ki a munkatársakban. Az általunk ajánlott pszichológiai vizsgálómódszerek segítségével, Ön a vállalkozása számára a megadott kritériumoknak legmegfelelőbb és legmegbízhatóbb embert tudja kiválasztani az adott beosztásra.

Poligráfos ellenőrzésekkel tovább csökkentheti a személyiségben rejlő kockázati tényezőket, illetve a rendszeres ellenőrzéssel elkerülheti, hogy megkárosítsák.

CPS II poligráf

Magyarországon a legmodernebb készülékkel rendelkezünk, amely nyolc fiziológiai paraméter mérésével tökéletesíti a vizsgálóeljárást: Mellkasi és hasi légzés, vérnyomás változás, GBR, hang-analízis, mozgásérzékelés, perifériás erek áteresztő képességének vizsgálata, valamint a videofelvételek viselkedés lélektani elemzése.

Szakembereink több évtizedes gyakorlattal rendelkező magánnyomozók, humán menedzserek, illetve klinikai szakpszichológusok. Amit még a vizsgálatról feltétlenül tudni kell, hogy a vizsgálat alapelve az önkéntesség. A vizsgált személy aláír egy nyilatkozatot melyben vállalja az önkéntes közreműködést, és kijelenti hogy megismerte a vizsgálat célját és a feltett kérdéseket. A vizsgálat eredményét az érintett beleegyezésével és felhatalmazásával csak a megrendelőnek adjuk át.

Kinek ajánljuk ezt a módszert?
  • Szállítmányozási cégeknek
  • Logisztikai központoknak
  • Pénzintézeteknek
  • Biztosító társaságoknak
  • Informatikai szolgáltatóknak
  • Vállalkozásoknak
  • Idegenforgalmi, vendéglátó és szállodai szolgáltatást végzőknek
  • Külföldi befektetők Magyarországon működtetett vállalkozásainak
  • Valamint mindazoknak, akiknek fontos a sikeres és gördülékeny üzletmenet, az üzleti információk védelme, a konkurencia kizárása valamint a belső bizalom megteremtése.